Blog premiat

sâmbătă, 27 februarie 2016

Rasfat interior

 
 
        Dimineata cu tihna...cu mesaje frumoase  de la cei dragi, cu ganduri alese si  cu soare afara, prilej oportun pentru o calatorie in regatul launtricului meu.Respir si inspir iubire, savurez aceste momente, aceste clipe  de liniste, de intimitate cu sufletul meu si ma simt multumita, fericita dar si recunoscatoare Lui ca-mi scoate in cale oameni speciali!
       Azi am inteles  mai bine ca niciodata ca iubirea porneste din noi, incepe cu noi atunci cand ne iubim, cand ne pretuim si cand avem sufletul deschis spre iubirea celor care vad in noi oglinda sufletului lor!de ce spun asta? pentru ca e mare lucru sa vezi omul "Eu" in omul de langa tine! azi i-am vazut chipul mai bine ca niciodata....frumusetea sufletului e cel mai mare dar pe care il putem oferi cuiva, pentru ca l-am primit pot doar sa spun -  Multumesc pentru iubirea  autentica, plina de umor, loialitate, rabdare, grija si putina nebunie, ea a fost trecuta prin filtrul inimii, am simtit acea tresarire si am simtit ca-mi onoreaza propria existenta!

2 comentarii:

  1. Da Olga, exista naturalul, acel pur dat de El, noi, poate multi ne miram si spunem, Doamne ce minune! Ea nu e o minune, e clipa, momentul in care realizam, care a fost si va fi mereu, dar pe care, intoxicati de mersul lucrurilor, am ignorat, sau fara sa vrem am trecut pe langa! Ea a existat, va exista mereu, si nimeni nu ar trebui s-o prafuiasca! Mai mult nu spun, depinde de fiecare! Dar de la mine, ascultati! FIECARE ARE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare are, evident! asa ne-am nascut, cu iubire din iubire...Secretele dragostei sunt cele care ne fac sa ne-o dorim din ce in ce mai mult. Sunt cele care ne fac sa intelegem ce inseamna sa iubesti cu adevarat pe cineva si cat de importanta este dragostea in viata noastra.Atunci cand iubesti incepi sa daruiesti celui de langa tine tot ceee ce ai mai bun. I te daruiesti pe tine, ii daruesti sentimentele tale, valorile tale, timpul tau, trecutul, prezentul si viitorul tau.

      Ștergere