Blog premiat

marți, 7 iulie 2015

Dimineata cu ganduri

 
     Clar! sunt o ciudata, o aiurita...o diferita...dar am ceva care poate nu stii ...ceva-ul asta bata-l vina  cred ca l-am mostenit de la mama, atunci cand ajungi sa-mi castigi inima ai aprecierea mea  toata viata!! poti sa ma vorbesti pe la spate, poti sa spui vrute si nevrute daca ai reusit sa-mi cuceresti inima voi gasi de fiecare data o scuza pentru tine....zambesc larg pentru ca stiu ce spun, de unde vine toata atitudinea asta? de la faptul ca ma iubesc asa cum sunt, n-am inaltimea pe care poate mi-as fi dorit-o si nici  kilogramele stas si nici nu o sa ma imbolnavesc facand foame ca sa am abdomenul  plat, am insa un zambet care emana caldura si cine il percepe va vedea in mine un suflet bun si apoi mai e ceva...barbatii fug de perfectiune, ei cauta femei capabile sa iubeasca nu papusele....
    Necazul meu a fost altul ...in ultimul timp am iubit la distanta, fapt care are si ceva bun dar si ceva rau...distanta inteteste  dar poate sa si stinga iubirea, fiorii ei pot sa creasca sau sa dispara incet pentru ca o iubire nealimentata  n-are prea multe sanse de supravietuire. Ciudat  la mine functioneaza iubirea asta poate diferit de altii, iubesc la un om lucruri pe care poate altii nu le vad, le vad doar eu si imi este suficient si cand sunt intrebata - ce mama zmeului ai gasit la el? am gasit ce  cautam, omul care poate sa ma farmece cu inteligenta lui, omul care daca poate ma incearca un dram de complexe spune - fugi de aici ca arati bine!!! carevasazica omul care ma vedea frumoasa si imi era deajuns! stia sa ma faca sa rad in cele mai proaste momente, omul care ma sustinea si credea in mine dar care era si cel mai aspru critic...omul putin gelos( dar una peste alta cred ca putina gelozie e necesara in orice relatie...) omul care era cel putin la fel de nebun ca si mine, omul care imi dadea curaj si chiar daca mi-e frica de inaltime  daca mi-ar fi cerut sa sar cu parasuta as fi sarit pentru ca stia cum sa ma convinga! cu alte cuvinte omul care stia sa ma mentina indragostita, e mult? e putin? eu zic ca prea bine...doar ca ....ajungi la un moment dat sa dai DELETE  peste tot, de ce? simplu!!! pentru ca exista orgolii!...si pentru ca  trebuie sa  recunosc sunt  imprevizibila! ...si mai  trebuie sa recunosc  pornind de la afirmatia de mai sus ca duc dorul acelor iubiri!

4 comentarii:

  1. Orgoliul este cea mai mare si prima dintre otravurile iubirii.Dragostea inseamna sa treci dincolo de idei preconcepute, de prejudecati sau inhibitii, dincolo de orgolii sau egoism. IUbeste ce face bine sufletului tau..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...teoretic asa e bine spus si e usor de zis...dar cu practica asta e cam greu!te pup fata frumoasa si-ti multumesc ca ai trecut!

      Ștergere
  2. “Timpul şi distanta pot stinge iubirile mici,
    dar le fac să crească pe cele mari.”
    R. Wurmbrand
    Iubirea la distanta este o promisiune greu de pastrat. Nu se compara cu o relatie care se consuma zilnic. Ea presupune multa intelegere si maturitate din partea celor doi parteneri, vointa si dorinta comuna. Un simplu dezechilibru al unei astfel de iubiri poate antrena nenumarate ganduri, indoieli, neincredere si implicit ‚raceala’ unui partener.Revenind la povestea noastră, mă gândesc că relaţiile de genul acesta sunt cele mai sincere.Eu una personal cred ca e un set intreg de lucruri care joaca un rol adica: experientele de viata, educatia, interesele, hobby-urile, umorul, atractia, si multe multe alte puncte comune de care au avut parte in desfasurarea vietiilor si a destinelor pana, si dupa momentul in care s-au cunoscut persoanele respective.In concluzie as spune ca relatiile de distanta nu sunt facute pentru amatorii de dragoste deci sunt total de acord cu R. Wurmbrand. “Distanţa dintre noi nu mă sperie, mă cheamă.” Exact, aceste relatii intaresc ceva-ul ala dintre noi. Eu traiesc asa ceva momentan si ne iubim pe zi ce trece mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca dureaza de ceva timp relatia voastra, va doresc multi ani buni si frumosi impreuna dragii mei!! e nevoie de multe lucruri ca sa poate rezista o relatie in timp!...vointa, dorinta cum e a voastra mai rar! felicitari!

      Ștergere